, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μ. Βερνίκου: Δεν γνωρίζω τον άνδρα που διέκοψε την παράσταση στο θέατρο Νέου Κόσμου

Για το αν είναι συγγενείς με τον Αλέξανδρο Κωνσταντίνο Βερνίκο που διέκοψε την παράσταση στο Θέατρο Νέου Κόσμου και στη συνέχεια (μετά το εξώδικο…) ζήτησε συγνώμη απάντησε η γνωστή φωτογράφος και γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας, Μαρίνα Βερνίκου.

«Όχι δεν είναι και δεν τον ξέρω. Κανένας από τον στενό μου οικογενειακό κύκλο δεν τον γνωρίζω. Όλοι αναρωτιόμαστε ποιος είναι αυτός. Κανένας δεν τον ξέρει! Κι εμείς όλοι οι Βερνίκοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια που ξέρουμε ο ένας τον άλλον», είπε η Μαρίνα Βερνίκου όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό στο θέατρο Νέου Κόσμου.

Η Μαρίνα Βερνίκου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο άνδρας που δημιούργησε το επεισόδιο στο θέατρο Νέου Κόσμου να μην ασχολείται καν με τη ναυτιλία, όπως έχει διαρρεύσει.

«Κατ’ αρχήν δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό! Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το όνομα, ούτε ξέρω αν όντως ασχολείται με αυτόν τον τομέα», είπε.

Στην ερώτηση δε αν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο πατέρας της, η απάντηση της Μαρίνας Βερνίκου ήταν αρνητική.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό εκτυλίχτηκε την περασμένη Παρασκευή όταν ο Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος κατά τη διάρκεια της παράστασης του Κωνσταντίνου Ρήγου «Πεταλούδες στο Στομάχι», απηύθυνε προς τους ηθοποιούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.