, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Μαρίνα Σάττι: Αυτόν τον καλλιτέχνη θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επόμενη Eurovision (Video)

Σε νέο κλιπ που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε μερικά άγνωστα στοιχεία για την ίδια, ενώ αποκάλυψε ποια καλλιτέχνιδα θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μέλλον.

Αρχικά, μίλησε για το βίντεο κλιπ του «Ζαριού» και το γεγονός ότι χόρευε στους δρόμους μπροστά σε άγνωστους, λέγοντας ότι «ο κόσμος απλά έβλεπε μια τρελή κοπέλα που χόρευε χωρίς να ξέρουν τον λόγο».

Επίσης, ρωτήθηκε τι στερεοτυπικό ελληνικό πράγμα κάνει, στο οποίο η τραγουδίστρια απάντησε ότι τρώει συνέχεια γιαούρτι και ότι το βάζει στα πάντα, αλλά και ότι μιλάει δυνατά.

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιον ή θα ήθελε να δει να εκπροσωπεί τη χώρα στο μέλλον, η Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Νομίζω η Marseuax. Σκίζει! Νομίζω ότι θα τη δείτε στη Eurovision, δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου, αλλά σίγουρα θα τη δείτε».

Δείτε το βίντεο

Από την πλευρά της και η Marseaux πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομότεχνή της.  Συγκεκριμένα, είχε πει: «Δεν ξέρεις πόσο έχω ζηλέψει το “Ζάρι”, πιστεύω ότι θα πάει τάπα. Νομίζω ότι θα το πάρει βασικά. Καλά, εγώ είμαι φαν έτσι και αλλιώς πολύ της Μαρίνας. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στη Eurovision, είναι όνειρό μου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.