, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Μαρίνα Σάττι: Ο Ισπανός YouTuber που αποθέωσε το «Ζάρι», τώρα τρελαίνεται με τη «Μάντισσα»

Η Μαρίνα Σάττι είναι το πρόσωπο των ημερών στην ελληνική μουσική σκηνή καθώς παρουσίασε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. 

Το «Ζάρι» της Σάττι έφερε πολλές αντιδράσεις στο πρώτο άκουσμα και όσο οι ημέρες περνούσαν ο κόσμος το αγκάλιαζε όλο και περισσότερο. Πλέον είναι το απόλυτο viral στα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο η κουβέντα για το κατά πόσο αρέσει ή όχι, συνεχίζεται.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Σάττι την Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο στον 68ο Διαγωνισμό Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, είχε από την αρχή πολύ θετική ανταπόκριση στο κοινό των ξένων χωρών. Αρκετοί YouTubers επέλεξαν να κάνουν βίντεο που αντιδρούν στο άκουσμα του τραγουδιού. Ένα από αυτά τα βίντεο όμως ξεχώρισε.

Ο λόγος για το βίντεο του Lavadom, ενός Ισπανού παραγωγού περιεχομένου με κοντό πλατινέ μαλλί που… τρελάθηκε από τις πρώτες νότες του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι. Χόρευε, φώναζε, χειροκροτούσε.

Ο Lavadom κάνει κατά κύριο λόγο βίντεο αντιδράσεων σε ισπανικά τραγούδια, αλλά και στα περισσότερα της Eurovision. Ωστόσο, είδε την απήχηση που είχε το βίντεο που έκανε για την Μαρίνα Σάττι και θέλησε να επεκτείνει το ρεπερτόριό του ακόμα περισσότερο προς την Ελλάδα.

Έτσι έκανε βίντεο τόσο για το τραγούδι που εισήγαγε την Σάττι στην ελληνική σκηνή, την «Μάντισσα», αλλά και μια πρόσφατη επιτυχία της, το TUCUTUM που είναι σε αντίστοιχους ρυθμούς με το «Ζάρι».

Σε αμφότερα τα βίντεο φάνηκε πως ο Lavadom το χάρηκε και με το… παραπάνω.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.