, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Μετ’ εμποδίων η συνεργασία ΣΚΑΪ – Σεφερλή – Οι γκρίνιες και η δυσαρέσκεια 

Δεν πάνε καλά τα πράγματα μεταξύ Μάρκου Σεφερλή και ΣΚΑΪ αν και σε κάθε περίπτωση ο κωμικός ηθοποιός θα είναι και του χρόνου στο κανάλι έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Μετά από αμέτρητες αμφιταλαντεύσεις του τύπου «το βγάζουμε δεν το βγάζουμε» φαίνεται πως η αναβίωση του «Ορκιστείτε παρακαλώ!» μπαίνει οριστικά στο ψυγείο.

Κάτι που έχει δυσαρεστήσει τον Μάρκο Σεφερλή. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως πρόβλημα υπάρχει και με το μαγειρικό «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου» χωρίς το πρόβλημα είναι ούτε του καναλιού, ούτε του Σεφερλή, ούτε της παραγωγής.

Καμία από τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές δεν είναι ευχαριστημένη με το έμψυχο υλικό. Με τους παίκτες δηλαδή που παίρνουν μέρος.

Ήδη εξετάζονται κάποια καινούργια παιχνίδια από το εξωτερικό ωστόσο για να γίνει αλλαγή πρότζεκτ θα πρέπει ξεκάθαρα να συμφωνήσει και ο Σεφερλής και αυτό αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του με το κανάλι.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.