, Κυριακή
25 Φεβρουαρίου 2024

Μεταγραφή – βόμβα του Σρόιτερ στον ΑΝΤ1;


Τεράστιος προβληματισμός υπάρχει στον ΑΝΤ1 για τις χαμηλές πτήσεις του δελτίου σε σχέση με αυτές του ALPHA παρά την καλύτερη πάσα που παίρνει από το προηγούμενο που προηγείται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του nassosblog.gr, πρόσωπο που βρίσκεται πολύ ψηλά στον ΑΝΤ1 επιθυμεί την επόμενη σεζόν τη μεταγραφή του Αντώνη Σρόιτερ στο κανάλι του Αμαρουσίου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και για εκπομπή.

Το συμβόλαιο του Σρόιτερ λήγει φέτος και αυτό έχει ανοίξει την όρεξη στον μεγάλο ανταγωνιστή που θέλει πάση θυσία την πρωτιά των ειδήσεων για τη συγκεκριμένη ζώνη των 19.00. Τώρα το πως θα μπορέσουν να τον πείσουν να αφήσει τον ALPHA είναι μεγάλη ιστορία καθώς τα μηδενικά θα πρέπει να είναι πολλά…

Πάντως, αν προχωρήσει κανονικά με πιο εντατικό ρυθμό και η διεκδίκηση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Μάνεση, τότε μιλάμε για μία ξεκάθαρη προσπάθεια αποδυνάμωσης του ενημερωτικού μηχανισμού του ALPHA.

Όσο για τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι σχέσεις παραμένουν άριστες και πως ακόμα και με μία τέτοια μεταγραφή να εξελιχθεί, θα υπάρχει αντιπρόταση στον γνωστό δημοσιογράφο. Λέτε ο Χατζηνικολάου να μεταβεί στην ενημερωτική διοίκηση του ΑΝΤ1 και να κρατήσει και μία εβδομαδιαία εκπομπή;