, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Μήνυμα Λιάγκα σε ΑΝΤ1 – Ανοιχτός και σε Late Night

Ξεκινούν μετά τις γιορτές οι διαπραγματεύσεις ΑΝΤ1 – Λιάγκα για την ανανέωση του συμβολαίου του και τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα απ’ την αρχή της σεζόν:

Τα νούμερα είναι σχεδόν σταθερά διψήφια, το προς τα κάτω κομμάτι της εκπομπής με τα gossip και τα εμπορικά δεν λες ότι σκίζει αλλά σίγουρα πηγαίνει καλύτερα από προηγούμενες χρονιές.

Ο Λιάγκας φυσικά δεν θα ανανεώσει και τόσο εύκολα το συμβόλαιό του καθώς διαμηνύει μέσω τρίτων πως θέλει και και δεν θέλει βραδινή εκπομπή την επόμενη σεζόν με συνεντεύξεις. Απο την μία θέλει να δουλευει λιγότερο και να χαίρεται την ζωή του μαζί και χωρίς τα παιδιά αλλά απο την άλλη δεν έχει ξεπεράσει πώς το κανάλι του έκοψε το Late Night του. 

Άλλωστε υπάρχει και άλλο παράδειγμα εντός καναλιού στο οποίο μπορεί να «πατήσει» και θεωρητικά μικρότερο όνομα από εκείνον:

Η Μαρία Αναστασοπούλου που είναι συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» ενώ παράλληλα έχει τη δική της βραδινή εκπομπή την «Αρένα».

Αν φυσικά βέβαια ο Παπαδάκης αποφασίσει να αποχωρήσει από την τηλεόραση – τουλάχιστον σε καθημερινή βάση – από την επόμενη σεζόν τότε διαμορφώνονται τελείως διαφορετικά δεδομένα για όλο το κανάλι…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.