, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Νικολούλη: «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ αγάπη μου»

Η Αγγελική Νικολούλη στο χθεσινό «Φως στο Τούνελ» εκνευρίστηκε με τον τρόπο με τον οποίο έδινε μια τηλεθεάτρια πληροφορίες για μια υπόθεση εξαφάνισης στη Λάρισα.

Η εξαφάνιση αφορούσε τον Θοδωρή Σελεμετζίδη και μια μάρτυρας επικοινώνησε για να δώσει πληροφορίες αλλά ο τρόπος έφερε την εκνεύρισε την Αγγελική Νικολούλη.

«Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα. Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εκεί. Δε θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το. Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα», είπε αρχικά κ. Νικολούλη.

«Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι. Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες, άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται, και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δε μιλάνε καθόλου».

«Εγώ θέλω από την κοπέλα από την Λάρισα να μπορέσουμε να τα πούμε σε ένα διάλειμμα! Δεν θα καταλάβει κανείς με ποια μιλάω. Έτσι; Εντάξει, αλλά όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ αγάπη μου. Έλα τώρα που πάμε σε διαλειμματάκι να τα πούμε», κατέληξε.