Πρότζεκτ-αγκάθι για Ζέτα και ΑΝΤ1
Το ερώτημα παραμένει μεγάλο πάνω από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον ΑΝΤ1 και ο λόγος έχει να κάνει με το ποιο θα είναι τελικά το δεύτερο πρότζεκτ που θα αναλάβει η παρουσιάστρια στο κανάλι. Αρχικά να αναφέρουμε πως έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των γυρισμάτων για το «Royk Zouk» και τα επεισόδια που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν.
Ο ΑΝΤ1 όμως υπολόγιζε πως η Ζέτα θα αναλάμβανε την παρουσίαση του «The Traitors», αλλά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο. Η παρουσιάστρια θεώρησε ότι δεν είναι κάτι που της ταιριάζει και πλέον το σενάριο για δεύτερο πρότζεκτ της Ζέτας στον ΑΝΤ1 έχει να κάνει μόνο με πρωταγω-
νιστικό ρόλο σε σίριαλ και όχι με παρουσίαση άλλης εκπομπής. Με όλες αυτές τις παραμέτρους η υπογραφή του συμβολαίου αναμένεται μετά το Πάσχα και δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL