, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Προξενιό της Ιουλίας: Ο γιατρός ανακοινώνει στον Γιωργίκη την εγκυμοσύνη της Ιουλίας

Προξενιό της Ιουλίας, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, Νέο επεισόδιο: Ο Σωτηράκης οδηγείται στη χωροφυλακή και μετά από τις επίμονες προσπάθειες του Δήμου και κατόπιν του Στασινόπουλου, αποκαλύπτει το λόγο του μακελειού στο νυχτερινό μαγαζί, εμπλέκοντας ακόμα και την Ζανέτ που καλείται για ανάκριση.

Μιλώντας μαζί της, ο Στασινόπουλος καταφέρνει να μάθει τον πραγματικό λόγο του παρ’ ολίγον φονικού, τη στιγμή που η επίσκεψη του Γιωργίκη με την Στάσα και την Ιουλία στο νοσοκομείο, θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης από τον γιατρό Χαλκιά. Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα στενοχωρημένη ανακοινώνει στην αδερφή της την οριστική λήξη της σχέσης της με τον Ρήγα.

Η Φιλιώ τη συμβουλεύει να επιμείνει, όπως έκανε κι αυτή, την ίδια ώρα, που η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Μια συνάντηση, όμως, με τον γιατρό Γκλαβάνη της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και την φέρνει αντιμέτωπη με την Κυριακούλα και τα μυστικά της.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.