, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ραπτόπουλος σε Πορτοσάλτε: Κάτω τα χέρια από την Καινούργιου, θα με βρεις μπροστά σου (VID)

Ο γνωστός ραδιοπαραγωγός Κώστας Ραπτόπουλος τα έβαλε με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, καθώς ο δεύτερος κάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου και της έκανε «επίπληξη» για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου με ανάρτηση στο twitter ανέφερε πως «Δέχθηκα τηλεφωνικά…επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε απο την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου.. συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτα”…».

Η είδηση αυτή έφερε την αντίδραση του Κώστα Ραπτόπουλου και μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό είπε πως «Κάτω τα χέρια από την Καινούργιου, θα με βρεις μπροστά σου».

«Πορτοσάλτε αν έχεις κ… πάρε εμένα τηλέφωνο ή μήνυμα να απειλείς, ξέρεις που θα βρεθείς. Το δεύτερο είναι αν είσαι μάγκας πάνε σε καμιά λαϊκή αγορά ή σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, να φας τέτοια ντομάτα να γίνεις πιο κόκκινος και από τη φανέλα του Ολυμπιακού. Άσε τις μαγκιές, δίκαια σου στέλνουνε τα μηνύματα στα γήπεδα τέτοιος που είσαι. Κάτω τα χέρια από την Καινούργιου, θα με βρεις μπροστά σου», αναφέρει στο βίντεο.

https://vm.tiktok.com/ZMYugN2Da/

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.