14:04, Δευτέρα
23 Μαΐου 2022

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε, εξαναγκάζονται και πάνε σε ριάλιτι»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Σκρουτζ, the musical», στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που τον συνάντησαν στα παρασκήνια αναφέρθηκε στο ρόλο που θα έχει σε ένα νέο σίριαλ που θα προβληθεί στην ρωσική τηλεόραση και έκανε ειδική μνεία στους συναδέλφους του, που άφησαν την υποκριτική και πήγαν στο Survivor.

«Δεν μου τον έδωσαν τον ρόλο»

«Θα φύγω για 10 μέρες στην Κύπρο και στη Ρωσία για ένα ρώσικο σίριαλ. Θα παίξω σε 9 επεισόδια, όπου θα υποδυθώ έναν Ελληνολιβανέζο κατάσκοπο. Πήγα σε οντισιόν και πήρα το ρόλο, δεν μου τον έδωσαν, επειδή είμαι ο Μπιμπίλας», είπε σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Open Weekend».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, που πήγε στο Survivor: «Τον αγαπάω πολύ τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, είναι πολύ σημαντικός ηθοποιός και κολλητός μου φίλος και δεν νομίζω ότι το Survivor θα τον βοηθούσε», σημείωσε.

Τέλος, για τη Μυριέλλα Κουρεντή υπογράμμισε: «Ούτε τη Μυριέλλα θα βοηθήσει το Survivor, θα της κάνει κακό. Είναι μια τόσο σημαντική ηθοποιός για το μιούζικαλ. Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε, εξαναγκάζονται και πάνε. Όταν παίρνουν 250 ευρώ το μήνα στην ξεφτίλα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;».