, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

«Squid game: The challenge»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ του reality

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του ριάλιτι «Squid game: The challenge» που θα προβληθεί στο Netflix.

Το ριάλιτι «Squid game» θα αποτελείται από 10 επεισόδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 22 Νοεμβρίου, όπως αποκαλύφθηκε στο πρώτο τρέιλερ της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε τους παίκτες να διεκδικούν τα έπαθλα, να ανεβαίνουν τις σκάλες και να τρέχουν προς τη Young-hee, την κούκλα με αίσθηση κίνησης από το «Red Light, Green Light».

Θα βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη σειρά μυθοπλασίας «Το παιχνίδι του καλαμαριού». Θα περιλαμβάνει 456 παίκτες της πραγματικής ζωής, που θα μάχονται για το κορυφαίο έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα από μια σειρά από προκλήσεις, εμπνευσμένες από το αρχικό σόου, ενώ θα υπάρχουν και ορισμένες νέες προσθήκες.

Υπήρξαν αναφορές που ήθελαν το ριάλιτι του «Squid game» να είναι σχεδόν το ίδιο βάρβαρο με αυτό που παρουσιαζόταν στη σειρά μυθοπλασίας. Οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας των συμμετεχόντων θα τεθούν σε δοκιμασία. «Το στοίχημα είναι μεγάλο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η χειρότερη μοίρα είναι να πας σπίτι με άδεια χέρια», αναφέρεται για τη σειρά του «Squid game».