, Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

Σταματούν τα γυρίσματα, οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1: Η σειρά που ρίχνει τίτλους τέλους και δεν συνεχίζει τη νέα σεζόν

Η τηλεοπτική σεζόν 2023 – 2024 σημαδεύτηκε από την «έκρηξη» της μυθοπλασίας στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και τη δημόσια τηλεόραση, με τον ανταγωνισμό να είναι τόσο μεγάλος που ακόμα και τεράστιες, πανάκριβες και πολλά υποσχόμενες παραγωγές αδικήθηκαν πολύ στους πίνακες τηλεθέασης.

Και από αυτόν τον κανόνα δεν ξέφυγε -δυστυχώς- η υπερπαραγωγή στην οποία ο ΑΝΤ1 πόνταρε την επιτυχία του προγράμματός του, ξοδεύοντας μάλιστα για να την υλοποιήσει περί τα… 12 εκατομμύρια ευρώ – γεγονός που όπως μαθαίνουμε αποτέλεσε και την αιτία που τελικά δεν είδαμε την επιστροφή της σειράς «Τμήμα Ηθών», καθώς το κανάλι είχε ξοδέψει όλο του το budget αλλού.

Ο λόγος για την πολυσυζητημένη «Μάγισσα» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, η οποία σε μερικές εβδομάδες από σήμερα ολοκληρώνει τα γυρίσματα του πρώτου και τελευταίου της κύκλου. Παρά το γεγονός πως τα νούμερα τηλεθέασης σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται απαγορευτικά για τη συνέχεια της ιστορίας με β’ σεζόν, το κανάλι πήρε τις αποφάσεις του και οι συντελεστές ενημερώθηκαν πως ο κύκλος θα κλείσει οριστικά στα συμφωνηθέντα επεισόδια.

Τα τελευταία επεισόδια θα παραδοθούν λίγο μετά τις γιορτές, οι τηλεθεατές όμως δεν θα απολαύσουν το φινάλε πριν το τέλος της σεζόν.Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει άρρηκτα συνδεθεί με το όνομα του Τζώρτζη Ποφάντη, καθώς ο πρώην επικεφαλής του προγράμματος του ΑΝΤ1 ήταν το πρόσωπο που ήθελε διακαώς την ένταξή της στο πρόγραμμα του σταθμού. Με την απομάκρυνσή του, όμως, και τον ερχομό του Νίκου Χριστοφόρου, ξεκινά η ολική «μεταμόρφωση» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και χώρος για παλιές επιλογές τρίτων δεν θα υπάρξει…

Πηγή: dailymedia.com.gr