, Σάββατο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Super Κική: «Πρέπει να προσέχω τι λέω – Δεν θα φάω το cancel του αιώνα;»

Μέσω stories στο Instagram αποφάσισε να απαντήσει η Super Κική στο ερώτημα που δέχεται από πολλούς για το «πού είναι η παλιά Κική».

Η Super Κική εξήγησε στους ακολούθους της στο Instagram ότι πλέον δεν μπορούν να γυρίσουν τα παλιά stories της, διότι «παλιά δεν υπήρχε αυτή η ανθρωποφαγία, ενώ αν τα κάνει τώρα θα φάει το cancel του αιώνα».

Η απάντηση της Super Κικής στους followers της

«Καλημέρα σε όλους. Τώρα θα φάτε χέ@@@ο. Γιατί; Γιατί μου στέλνετε από χτες ότι σας έχει λείψει η Κική που είδατε στα προηγούμενα στόρι που ανέβασα, τα οποία είναι παλιά. Ρε, πευκοβελόνες, αφού αν τα ανεβάσω τώρα και κάνω τα ίδια – που είναι ανέφικτο πλέον – δεν θα φάω το cancel του αιώνα; Δεν μπορείς να φανταστείς τα μηνύματα που θα μου στείλουν;» ρωτά τους ακολούθους της η Super Κική.

«Τότε δεν υπήρχε αυτή η ανθρωποφαγία, αυτή η μόδα. Τώρα που υπάρχει και ο καθένας έχει βρει την ευκαιρία και πληκτρολογεί, δεν γίνεται» εξηγεί.

«Μακάρι να μπορούσα να βγω στον δρόμο τσίτσιδη και να φωνάζω από το πρωί έως το βράδυ και να κάνω πλάκες. Δεν γίνεται. Ανέξου τώρα τις διαφημίσεις. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο» κατέληξε.