, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Survivor All Star – «Καρφιά» Κονδυλάτου κατά Γκότση και Μπόγδανου

Ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε τα τεκταινόμενα του Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μιλώντας στο «Open Weekend», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Ηλίας Γκότσης δεν είναι ευθύς άνθρωπος.

«Είναι λίγο τσιτωμένα τα νεύρα τους. Επειδή έχω ζήσει εκεί πέρα, καταλαβαίνω ότι τα πράγματα παίρνουν άλλα μεγέθη, δεν είσαι και πολύ καλά, πεινάς. Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που δημιουργεί προστριβές και είναι εκρηκτικός, επειδή είναι αληθινός» είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στη συνέχεια, τόνισε πως: «Οι άνθρωποι που είναι αληθινοί μερικές φορές φαίνονται κακοί, γιατί δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις».

Έπειτα, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε για τον Ηλία Γκότση: «Ο Ηλίας, από την άλλη, από την εμπειρία μου δεν είναι και πολύ ευθύς άνθρωπος, πάει λίγο πιο πλαγίως. Αυτό ισχύει και για τον Γκότση και για τον Μπόγδανο. Ο Τάκης είναι σε μία ένταση αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που σε τσιγκλάνε υπογείως, ξαφνικά κάνεις ένα μπαμ και φαίνεσαι εσύ ο κακός» και τέλος, σχολίασε: «Είναι η εμπειρία μου αυτή, η γνώμη μου. Κι εγώ δέχθηκα συμπεριφορά που δεν μου άρεσε και με ενόχλησε πάρα πολύ».