, Σάββατο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star – Spoiler: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μπλε και Κόκκινοι παίκτες του Survivor All Star, το βράδυ της Δευτέρας τα «έδωσαν» όλα στον στίβο μάχης αφού κανένας δεν θέλει να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Ένας όμως ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και είδε το όνομά του να βγαίνει από την κάλπη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, το οποίο θα προβληθεί σήμερα το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δείχνει να είναι ενοχλημένος με το γεγονός ότι έχει βρεθεί στον τάκο.

«Χθες στο συμβούλιο, οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα έχουν χαμένα. Μια στιγμή παραφροσύνης. Με έβγαλαν για δεύτερη φορά υποψήφιο. Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Τέλος πάντων, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Όπως και να έχει, κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή» θα πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή από την άλλη θεωρεί πως το πρόβλημα του Κωνσταντίνου Βασάλου δεν είναι πως βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το ότι τον ψήφισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία με την σειρά της τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει ψήφο σε γυναίκα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, οι Μπλε δεν χαλάνε το σερί τους και καταφέρνουν να αναδειχθούν και πάλι νικητές, στέλνοντας την κόκκινη ομάδα σε ένα ακόμα Συμβούλιο, ηττημένους και τους φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν δυο υποψηφίους προς αποχώρηση. Ως τώρα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου αναμένεται να αναδειχθούν η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.