, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Survivor: Τι συνέβη ανάμεσα σε παραγωγή και Τζέιμς και ζήτησε να αποχωρήσει (Video)

Ένας χαμός φαίνεται πως έχει γίνει ξανά στο Survivor με τον Τζέιμς Καφετζή και την παραγωγή.

Σύμφωνα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου», υπήρξαν «διαρροές» από τα social media που έλεγαν ότι ο Τζέιμς Καφετζής έχει αποχωρήσει οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Υπήρξαν κάποιες διαρροές στα social που έλεγαν ότι ο Τζέιμς Καφετζής έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Στο χθεσινό επεισόδιο όντως ο Τζέιμς Καφετζής δεν ήταν στο συμβούλιο γιατί όπως μαθαίνουμε ήταν στο ξενοδοχείο. Είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με την παραγωγή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες πριν πάνε στο συμβούλιο για να έχουν ενέργεια -επειδή είναι εξουθενωμένοι- τους δίνουν λίγο ρύζι. Ο Τζέιμς επειδή είχαν κερδίσει το έπαθλο και ήταν φαγωμένοι, πήρε αυτό το ρύζι μαζί του που κανονικά δεν επιτρέπεται. Το κάνουν όμως συχνά πολλοί παίκτες. Παίρνουν στο σακίδιό τους το ρύζι και το πάνε στα προσωρινά καταλύματά τους. Εκεί είναι πολύ κοντά οι Κόκκινοι με τους Μπλε, ενώ στις καλύβες έχουν μεγαλύτερη απόσταση. Η παραγωγή έψαξε τις τσάντες και βρήκε το ρύζι στον Τζέιμς και του το πήρε.

Αφού ο Τζέιμς εξοργίστηκε με αυτή την κίνηση, πήγαν να ψάξουν τα σκουπίδια για να βρουν φαγητό. Το γνωστό σκηνικό με τα σκουπίδια. Εκεί βρίσκονταν και άλλοι παίκτες που ανάμεσά τους ήταν η Ασημίνα, ο Γιάννης και ο Φάνης. Παρόλα αυτά πιάσανε τον Τζέιμς να κάνει την κίνηση και να παίρνει φαγητό από τα σκουπίδια. Τότε η παραγωγή ανακοίνωσε στον παίκτη ότι δεν θα πληρωθεί για μια εβδομάδα. Τότε ανακοίνωσε την οικειοθελή του παραίτηση, έμεινε δυο ημέρες στο ξενοδοχείο και ξαναγύρισε για να συνεχίσει κανονικά».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.