, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Συνέντευξη-βόμβα ετοιμάζει ο Π. Φιλιππίδης – Πότε θα προβληθεί

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την αποφυλάκισή του στις 2 Ιουλίου του 2022 παραμένει απομονωμένος στο σπίτι του.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού σε βάρος δύο γυναικών -με το δικαστήριο να του επιβάλλει κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης οκτώ ετών- και αθώος για την κατηγορία δύο βιασμών.

«Ο κ. Φιλιππίδης κρατήθηκε προσωρινά, προφυλακίστηκε για 11 μήνες επειδή τον κατήγγειλε μία κυρία ότι διέπραξε σε βάρος της δύο τετελεσμένους βιασμούς. Γι’ αυτή την κατηγορία που του στέρησε την ελευθερία, ομόφωνα το δικαστήριο με σύμφωνη απόφαση της εισαγγελέως αθωώθηκε. Και έμειναν οι δύο απόπειρες όπου καταδικάσθηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη όπου σε αυτές τις δύο απόπειρες βιασμού ο κ. Φιλιππίδης άνοιξε την πόρτα και τις δύο φορές και είπε ‘περάστε έξω‘», είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος δήλωσε βέβαιος πως ο πελάτης του «στο Εφετείο θα δικαιωθεί ολοκληρωτικά».

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η απάντηση στο γιατί ο ηθοποιός δεν έχει βγει να μιλήσει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dailymedia.com.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφάσισε μαζί με την ομάδα δικηγόρων του να δώσει μία αποκαλυπτική -αυστηρά- τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απόφαση του Εφετείου, στο οποίο οι συνήγοροί του είναι βέβαιοι πως θα αθωωθεί και για τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού.

Η δικηγόρος Κυριακή Πακιρτζίδου, μάλιστα, είχε μιλήσει σχετικά με την πρόθεση του ηθοποιού να βγει και να μιλήσει για όλα:

«Η ανοχή του κυρίου Φιλιππίδη δεν έχει ουρανό, έχει ταβάνι. Και σας λέω για πρώτη φορά ότι ο κύριος Φιλιππίδης άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα. Για ό,τι αφορά βέβαια την υπόθεσή του θα κάνει και περαιτέρω αποκαλύψεις στο εφετείο. Πολύ σύντομα θα μιλήσει. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για καμία παραβίαση του ιδιωτικού του βίου».

H πολυαναμενόμενη συνέντευξη, πάντως, μαθαίνουμε πως θα δωθεί υπό συγκεκριμένους όρους και σε δημοσιογράφο και κανάλι που θα επιλέξει ο ίδιος ο Φιλιππίδης, καθώς δεν είναι ψέμα πως έχει δεχτεί προτάσεις από όλες τις εκπομπές και σχεδόν όλους τους δημοσιογράφους του ενημερωτικού αλλά και του ψυχαγωγικού τομέα.

πηγή dailymedia.com.gr