, Παρασκευή
27 Ιανουαρίου 2023

Τα σενάρια της επόμενης μέρας για την Ντόρα Κουτροκόη μετά το «Σήμερα»

Δρομολογημένη μετακίνηση χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ντόρας Κουτροκόη με την εκπομπή «Σήμερα» στο ΣΚΑΪ.

Από πολύ νωρίς, στα μέσα Σεπτεμβρίου, είχε αποφασιστεί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή να βγάλουν τη δημοσιογράφο εκτός πλατό στις πολιτικές συζητήσεις και να μένει μόνο το ανδρικό δίδυμο των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου. Τους μήνες που ακολούθησαν, παρατηρήθηκε ότι το σχήμα των τριών δεν απέδιδε ούτε στη ροή της κουβέντας αλλά κυρίως ούτε στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι λήφθηκε η απόφαση να ολοκληρωθεί η συνεργασία της δημοσιογράφου με το «Σήμερα».

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα λένε πως στην Ντόρα Κουτροκόη προτάθηκε η μετακίνηση είτε στο δελτίο ειδήσεων είτε σε άλλη ενημερωτική εκπομπή όπως οι «Δεκατιανοί». Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε ότι στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση άλλης παρουσιάστριας σε άλλη εκπομπή και ζώνη. Ωστόσο, τα παραπάνω θα γίνουν μόνο αν η ίδια δεχτεί, πράγμα που μοιάζει αρκετά δύσκολο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL