, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τεράστια ανατροπή στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά – 4 πασίγνωστοι δημοσιογράφοι οι αντικαταστάτες του (ΦΩΤΟ)

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά τέσσερις παρουσιαστές θα χρησιμοποιήσει το κανάλι του Φαλήρου για να καλύψει το κενό του υποψήφιου Ευρωβουλευτή.

Μπορεί ακόμα ο Γιώργος Αυτιάς να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα για ψηφοδέλτιο επικράτειας της ΝΔ ωστόσο στον ΣKAI εδώ και καιρό δουλεύουν το σενάριο της αντικατάστασής του και μάλιστα εκ των έσω προς το παρών όπως πρώτη σας είχα ενημερώσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έγιναν διάφορες συζητήσεις και έπεσαν στο τραπέζι διαφορά ονόματα από τα πιο μεγάλα μέχρι δημοσιογράφους ικανούς που έχουν δώσει τα διαπειστευτήριά τους. Ωστόσο η λύση που κυριάρχησε ήταν να πάνε σε σίγουρα πράγματα και να μην ρισκάρουν πολλά. Έτσι, από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν την εκπομπή «Καλημέρα» θα παρουσιάζουν εκ περιτροπής τα επιτυχημένα δίδυμα του σταθμού, τα οποία καλούνται να βάλουν πλάτη όχι φυσικά με το αζημίωτο.

Ποια είναι αυτά; Το δίδυμο του «Σήμερα» Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος εναλλάξ με τους «Αταίριαστους», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας θα καλύψουν το κενό του Γιώργου Αυτιά ως τον Ιούλιο, όχι όμως ως δίδυμα αλλά ο καθένας ως μονάδα για να αναλογεί στη πράξη ένα Σαββατοκύριακο στον καθένα.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.