, Σάββατο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Το δεύτερο χτύπημα για τον Μαθιό στον Σασμό θα είναι χειρότερο και από το διαζύγιό του

Εγκλωβισμένος και αγχωμένος θα είναι ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός γιατί έχει πια ένα μεγάλο δίλημμα στον Σασμό που είναι δύσκολο να λυθεί.

Το αδιέξοδο που θα βιώσει ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός στον Σασμό είναι και αυτό που θα μας απασχολήσει μέχρι το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Όλοι είναι στραμμένοι εναντίον του και ο μόνος του σύμμαχος είναι τελικά η μητέρα του. Αλλά είναι ανήμπορη η Καλλιόπη να βρει τη λύση καθώς έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα του εγγονού της. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος του Μαθιού είναι ο Αντώνης ο οποίος από σήμερα τον προειδοποιεί με τον τρόπο του. Αλλά πώς θα τον εγκλωβίσει στη συνέχεια της σειράς;

Η διπλή πίεση του Αντώνη και ο ρόλος του Μανώλη

Στο σημερινό επεισόδιου του Σασμού θα είδες τη συνάντηση του Αντώνη με τον Μαθιό και την έμμεση προειδοποίηση. Ειδικά όταν του λέει ότι θα έρθει η ώρα να ασχοληθεί με το θέμα του Ευθύμη, αλλά δεν είναι η ώρα. Προς το παρόν τον απασχολεί το θέμα της δολοφονίας του Στεφανή και μάλιστα του πετά και μία σπόντα λέγοντας πως η κρίση πανικού που έπαθε, έμοιαζε με την κρίση πανικού του Μανώλη. Όλοι θυμόμαστε ότι ο Αντώνης ξέρει πως ο Μανώλης είναι αυτόπτης μάρτυς και γνωρίζει πως έχει δει τον Μαθιό και δεν το ομολογεί από φόβο.

Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα του Μαθιού μετά τον χωρισμό του με τη Βασιλική. Τώρα πια ξέρει πως ακόμη και αν δεν παραδοθεί αυτοβούλως στην αστυνομία, είναι θέμα χρόνου να τον συλλάβει ο Αντώνης.

Είναι καταδικασμένος ήδη από τώρα. Ο Μαθιός παθαίνει κατάθλιψη που γίνεται αντιληπτή από τον Αστέρη. Αλλά δεν μπορεί να του εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Θα καταφέρει ο Αντώνης να τον συλλάβει; Αυτό είναι αδύνατον για αυτό τον κύκλο της σειράς.

Επιτέλους ήρθε η μεγάλη στιγμή στον Σασμό: Μαθιός και Νικηφόρος μαθαίνουν πως είναι πατέρας & γιος
Θα το δεις πια να συμβαίνει στην τρίτη σεζόν. Αφενός γιατί ο Μανώλης, παρά τις πιέσεις από τον αστυνόμο δεν θα ομολογήσει, αφετέρου γιατί η αποκάλυψη της πατρότητας του Νικηφόρου από τη Βασιλική θα δημιουργήσει μία ασπίδα προστασίας γύρω από τον Μαθιό.

Πηγή: queen.gr