, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Το πιο επικίνδυνο αγώνισμα στην ιστορία του Survivor: Η υποβρύχια δοκιμασία που «κόβει» την ανάσα (Video)

Την ώρα που η αντίστροφή μέτρηση για το Survivor 2024 έχει αρχίσει, η βρετανική εκδοχή του ριάλιτι μάς δείχνει πώς γίνεται.

Το Survivor 2024 έρχεται! Η αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει αρχίσει και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο.

Μάλιστα, ήδη έχει γίνει ρεκόρ συμμετοχών καθώς οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 15.000. Κι αυτό διότι την περυσινή τηλεοπτική σεζόν γυρίστηκε το Survivor All Star, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο κόσμος να δηλώσει συμμετοχή.

Βέβαια, για όσους έχουμε παρακολουθήσει και άλλα Survivor στην original εκδοχή τους, η αλήθεια είναι πως το δικό μας, μάς φαίνεται κάπως πιο απλό.

Οι παίκτες του Survivor στη Βρετανία πρόκειται να διαγωνιστούν σε ένα από τα πιο επικίνδυνα αγωνίσματα στην ιστορία του ριάλιτι.

Οι εναπομείναντες παίκτες θα αναμετρηθούν με μια τρομακτική υποβρύχια δοκιμασία, όπου θα πρέπει να κρατήσουν την αναπνοή τους παγιδευμένοι σε ένα κλουβί που σιγά σιγά βυθίζεται στη θάλασσα.

Καθώς κρατούν την αναπνοή τους οι παίκτες, τα κιβώτια στα οποία είναι παγιδευμένοι κατεβαίνουν αργά προς τον βυθό. Υπάρχουν σημεία όπου οι παίκτες αγκομαχούν για να πάρουν μια ανάσα και περιμένουν με αγωνία την επόμενη πρόσβαση στο… οξυγόνο.

Το βρετανικό ριάλιτι, που έκανε το ντεμπούτο του το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και το οποίο θεωρείται ότι κόστισε στο BBC 30 εκατομμύρια λίρες, συγκέντρωσε μόλις 2,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι συντελεστές βρίσκονται σε κρίσιμες συζητήσεις για να βρουν τρόπο να αυξήσουν την τηλεθέαση και ένας τρόπος είναι το να δυσκολέψουν τις δοκιμασίες.