Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Βαγγέλης Περρής, απαντώντας για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της.
«Δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, είδα όμως αργότερα μπροστά μου την Άννα Μαρία. Ήταν ένας άνθρωπος κακοποιημένος μπροστά μας, υπέφερε, έψαχνε τον τρόπο να μην υποφέρει και να προφυλαχθεί», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.
«Το βασικό της μέλημα ήταν πώς θα βρει έναν τρόπο να μην της ξανασυμβεί».
«Είπα ότι δεν θα αναφερθώ στον κύριο Μακρή, τελεία. Δεν με ενδιαφέρει η ανάρτησή του. Με ενδιαφέρει ότι πέρασε δύσκολα η Άννα Μαρία και ότι δεν θέλω να ξαναπεράσει κάτι αντίστοιχο. Αυτό είναι το θέμα», επισημαίνει.
«Έχω επικοινωνία μαζί της, μιλήσαμε και χθες μαζί. Είπαμε τα δικά μας τα… εσωτερικά. Τη στηρίζω και με στηρίζει», κατέληξε.


