, Παρασκευή
24 Μαρτίου 2023

Βραδινή… υπόσχεση κρατά τη Γερμανού στον Alpha

Στον Alpha παραμένει η Ναταλία Γερμανού, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι την εβδομάδα που μας πέρασε.

Στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ναταλία υπέγραψε για 2+1 χρόνια με τον Alpha και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, καθυστέρησε αρκετά να βάλει την υπογραφή της, δημιουργώντας έντονες ανησυχίες στο κανάλι μέχρι την τελευταία στιγμή. Η παρουσιάστρια εξέτασε λεπτομερώς το συμβόλαιο, καθώς πέρα από το οικονομικό κομμάτι, επιθυμούσε να συμπεριλάβει στη συμφωνία και λεπτομέρειες που αφορούν την εκπομπή και στους συνεργάτες της.

Παρ’ όλα αυτά, για την ημερομηνία της υπογραφής της έπαιξαν ρόλο και τα άστρα… Κατά τη διάρκεια της συνάντησης για τις υπογραφές, η παρουσιάστρια εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία να κάνει επιπλέον και κάτι άλλο βραδινό. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο «SecretSong». Το πρόγραμμα οι πληροφορίες μας λένε πως δόθηκε ως υπόσχεση στη Ναταλία, όμως οποιαδήποτε άλλη εκπομπή πέρα από το «Καλύτερα δεν γίνεται» θα πρέπει να συνοδεύεται από συμπληρωματική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL