, Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

search icon search icon

Και ο ΣΥΡΙΖΑ για το χρυσό…

A labourer works on the gold bars which are going to be melted in a smelter at a plant of gold refiner in IstanbulΜια μέρα μετά τη συνέντευξη τύπου της Eldorado Gold στη Θεσσαλονίκη, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει με τη σειρά του συνέντευξη τύπου στην Αθήνα, με θέμα «Χρυσός, Περιβάλλον και Δημοκρατία – Η περίπτωση της Χαλκιδικής – Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για την εναλλακτική ανάπτυξη της περιοχής».

Μάλιστα, εκτός από τη βουλευτή Χαλκιδικής του κόμματος Κατερίνα Ιγγλέζη που πρωτοστατεί στο αντιμεταλλευτικό κίνημα της περιοχής της ΒΑ Χαλκιδικής, στη συνέντευξη θα μιλήσουν η Ηρώ Διώτη, βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής Α’ Αθηνών και συντονίστρια ΕΕΚΕ Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Παρόντες στη συνέντευξη θα είναι ακόμα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου και στη Ροδόπη Αϊχάν Καρά Γιουσούφ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.