, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Επίσκεψη του υπ. βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, Ν. Βιδάλη στον ΦΟ.Δ.Σ.Α. 

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Βιδάλης, στον ΦΟ.Δ.Σ.Α.

Ο ΦΟ.Δ.Σ.Α. στοχεύει σύμφωνα με το υπουργείο, στην πρόληψη της δημιουργίας αποβλήτων, στη μείωση της παραγωγής τους και σε μία, εν γένει, περιβαλλοντικά ενδεδειγμένη, διαχείριση που καλύπτει το σύνολο της χώρας και συμβάλει στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και στην προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος.

Εκεί ο κ. Βιδάλης συνάντησε και μίλησε με το Πρόεδρο Γεράνη Νίκο,με τον οποίο συζητήσανε τις προοπτικές της περαιτέρω ανάπτυξης του φορέα για μια ακόμη καλύτερη συνεργασία με το ΥΠΕΚΑ,αλλά και τον εκσυγχρονισμό του για την καλύτερη λειτουργία και αποτελεσματικότητα του στο στόχο του,για μια Ελλάδα αναπτυγμένη στο πλαίσιο της παγκόσμιας φιλοσοφίας των καθαρότερων πόλεων και της πράσινης ενέργειας.

«Η Νέα Δημοκρατία στήριξε την αειφόρο ανάπτυξη και θα συνεχίσει να το κάνει συνεπής στο κάλεσμα του σύγχρονου κόσμου», τόνισε ο κ. Βιδάλης.

«Καθιέρωσε το ηλεκτρονικό μητρώο αποβλήτων στο ΥΠΕΚΑ

Θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση των 45 Μονάδων Διαχείρισης Αποβλήτων έως το 2025.

Δημιουργεί τις υποδομές για τη  κάλυψη των αναγκών σε υποδομές διαχείρισης αστικών λυμάτων σε 250 περίπου οικισμούς κάτω από 2.000 κατοίκων σε νησιωτικές, ορεινές, ευαίσθητες περιοχές.

Αξίζουμε μια κοινωνία χωρίς αλλά πρόστιμα λόγω έλλειψης συμμόρφωσης με  τα ευρωπαϊκά πρότυπα και χωρίς άλλες επιβαρύνσεις για τους πολίτες. Η διαχείριση στερεών αποβλήτων πρέπει και θα γίνει,μια ευκαιρία ευρύτερης ανάπτυξης», τόνισε ο κ. Βιδάλης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.