06:25, Παρασκευή
20 Μαΐου 2022

Ιωάννα Τούνη: «Ο πατέρας μου ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η γνωστή influencer λύγισε όταν μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της, λέγοντας πως της έδειχνε αδιαφορία.

«Δεν ξέρω πως θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς. Ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή αλλά τις στιγμές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού είχα ακούσει πρώτη φορά να μου λέει «μη μασάς τσίχλα, μη κάνεις φούσκες, γιατί φαίνεσαι…», λογικά δεν μπορώ να πω τη λέξη», είπε η Ιωάννα Τούνη.

«Ήταν ένας μπαμπάς που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει. Ακόμα και να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην υποστηρίζεις κανένα με κανέναν τρόπο αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου από το πώς να μασάει την τσίχλα της ή τι θα φορέσει ή μέχρι το οτιδήποτε».

Η γνωστή influencer λύγισε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια και δήλωσε πως είναι θυμωμένη μαζί του.

Εκείνη που ήταν το πρότυπό της ήταν η μαμά της, την οποία χαρακτήρισε ως μία δυνατή γυναίκα η οποία δέχτηκε την κατακραυγή του κόσμου όταν αποφάσισε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί εκτός γάμου.