Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου είχε η Αφροδίτη Νέστορα, στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο σπίτι της, η οποία στοίχισε τη ζωή στη μητέρα της και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της ίδιας, του πατέρα της, καθώς και άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας.
Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Νέστορα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Πρωθυπουργό για την πρόσκληση και την αμέριστη συμπαράστασή του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπογραμμίστηκε η επιτακτική ανάγκη για το οριστικό «ξερίζωμα» της τρομοκρατίας, με την ίδια να επισημαίνει την ανάγκη ο πολιτικός κόσμος να σταθεί ομόθυμα απέναντι στο φαινόμενο, «λόγω και έργω».
Παράλληλα, στο τετ-α-τετ των δύο πλευρών τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, με επίκεντρο τις αναπτυξιακές προοπτικές και το μέλλον της πόλης.
Δείτε την ανάρτηση της Αφροδίτης Νέστορα:



