, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Νέα ραντεβού Μηταράκη με επενδυτές

MitarakisΣυνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Huawei Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης κ. Jeffrey Zhou Jun και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Huawei Technologies SA κ. Tonny Bao έχει σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι το ενδιαφέρον της Huawei να επενδύσει στην Ελλάδα. Η κινεζική εταιρεία εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας Huawei προτίθεται να δημιουργήσει στη χώρα, τα επόμενα τρία χρόνια, διαμετακομιστικό κέντρο για τα προϊόντα της και κέντρο έρευνας και τεχνολογίας.

Πριν από λίγες ημέρες εξάλλου μια ακόμη κινεζική εταιρεία η ZTE Corporation επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στον Πειραιά, αλλά και κέντρου επισκευών και παραγωγικής μονάδας. Ήδη έχει εκπονήσει εσωτερική μελέτη βιωσιμότητας του έργου και πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στην επένδυση, ενώ εξετάζονται προτάσεις για σειρά άλλων επενδύσεων.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.