fbpx

, Σάββατο
27 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Η αποθέωση του Κώστα Καραμανλή στην Καλαμαριά – «Είσαι άρχοντας»

Στην περιοδεία του Κώστα Καραμανλή στην Καλαμαριά εντύπωση έκανε η επίσκεψή του στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ όπου αντάλλαξε χειραψίες με τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί.
Η συγκεκριμένη κίνηση έπαιξε σε όλα τα δελτία ειδήσεων και αναπαράχθηκε από πολλά σάιτ. Όμως, η βόλτα στην Καλαμαριά μαζί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον νεοεκλεχθέντα δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θοδωρή Μητράκα και υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, είχε από όλα.
Επιφωνήματα, εκδηλώσεις λατρείας, αγκαλιές, παλιούς γνώριμους, χειροκροτήματα, επιδοκιμασίες, ακόμα και ατάκες του τύπου «γεια σου άρχοντα». Πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν selfie, ενώ τα φλας των κινητών άστραφταν συνεχώς.
Υπολογίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός έκανε είκοσι λεπτά έκανε για να διασχίσει τον πεζόδρομο από την Πασσαλίδη μέχρι τη Μεταμορφώσεως κι όταν τελικά προσπάθησε να πιει έναν καφέ δεν τα κατάφερε από τον πολύ κόσμο!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.