fbpx

, Σάββατο
25 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Δ. Θεσσαλονίκης: Συνεχίζονται οι «κουτοπονηριές» από τον Ζέρβα ακόμη και την ημέρα των εκλογών (ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν σήμερα το πρωί σε εκλογικά κέντρα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως είθισται οι δήμοι στέλνουν νερά και σάντουιτς στους δικαστικούς αντιπροσώπους και στις εφορευτικές επιτροπές για να τους στηρίξουν στη διάρκεια της ημέρας.

Ωστόσο στον δήμο Θεσσαλονίκης οι σακούλες που μοιράστηκαν με τα τρόφιμα είχαν το αυτοκόλλητο της παράταξης του συνδυασμού του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Κωνσταντίνου Ζέρβα «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την εκλογική διαδικασία.

Βέβαια δεν μας ξαφνιάζει η κίνηση του. Προ ημερών ο κ. Ζέρβας είχε γεμίσει τα διαφημιστικά ταμπλό στις στάσεις του ΟΑΣΘ με αφίσες που παραπέμπουν στο προεκλογικό του αφήγημα, ενώ την ίδια ώρα κανένας άλλο υποψήφιος δεν έχει αυτή την δυνατότητα καθώς είχε απαγορευτεί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.