, Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ειδικός σύμβουλος του Στ. Αγγελούδη σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης ο Αλ. Μανδρίνος

Ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει επίσημα ο Αλέξανδρος Μανδρίνος.

Ο κ.Μανδρίνος, επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού, οικονομολόγος με επαγγελματική και επιστημονική εξειδίκευση στον Τουρισμό, κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ.Αγγελούδη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ και μετεκλογικά ήταν συνεχώς στο πλευρό του νέου δημάρχου.

Σε σχετική δήλωση ο κ.Μανδρίνος χαρακτηρίζει ύψιστη τιμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων, ευχαριστώντας τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του καθώς και για την αναγνώριση της επαγγελματικής και επιστημονικής του σταδιοδρομίας.

Η αλήθεια είναι πως το τουριστικό προϊόν και η προσέλκυση ποιοτικότερων επισκεπτών στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη νέα διοίκηση του δήμου και αυτό αποδεικνύεται και από την ανάληψη των καθηκόντων της προεδρίας στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης από πλευράς Αγγελούδη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.