, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη με επίκεντρο το Ηράκλειο

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα κάνει ο πρωθυπουργός στις 25 και 26 Ιανουαρίου μαζί με μεγάλη κυβερνητική ομάδα. Ο πρωθυπουργός θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου το πρωί της Τετάρτης 25/1 και θα κατευθυνθεί αμέσως στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στο τμήμα Άγιος Νικόλαος – Νεάπολη, ενώ θα επισκεφτεί και το αεροδρόμιο Καστελλίου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παρουσιάσει στη Λότζια ή στον Θεατρικό Σταθμό το Περιφερειακό Πρόγραμμα Κρήτης, παρουσία του περιφερειάρχη, δημάρχων, αιρετών και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων. Στις 18.30 ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο. Την Πέμπτη 26/1 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ όλης της Κρήτης. Σίγουρο είναι ότι θα επισκεφτεί μαγαζιά και θα περιηγηθεί στο Ηράκλειο που θα είναι η βάση του. Δεν θα επισκεφτεί τα Χανιά και το Ρέθυμνο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

#Tags: Κρήτη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.