04:43, Τετάρτη
05 Οκτωβρίου 2022

Έξαλλος ο K. Πιερρακάκης

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συνήθως δεν ασχολείται με τις καταγγελίες και τα fakenews του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει μάθει να δουλεύει και να κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Όμως τα όσα ανυπόστατα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ΕΥΠ και διακινούνται από την Κουμουνδούρου τον έβγαλαν εκτός εαυτού. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε δύο ερωτήματα ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα: Αν «έχει αγοράσει ή μισθώσει το ΚΕΤΥΑΚ, η παραΕΥΠ, δηλαδή, των Μητσοτάκη – Δημητριάδη –Πιερρακάκη, το κακόβουλο λογισμικό Predator;» και αν «ισχύει ότι χρησιμοποίησαν ακόμα και κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης για να στήσουν το κύκλωμά τους;».

Πιερρακάκης και Σκυλακάκης ανέλαβαν με κοινή ανακοίνωση να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Μεταξύ άλλων, στην απάντησή τους τα υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφεραν: «Αναρωτιέται, δήθεν, η αξιωματική αντιπολίτευση αν χρησιμοποιήθηκαν κονδύλια από ένα έργο για το οποίο δεν έχει καν υπάρξει ανάδοχος και για το οποίο επίσης προκύπτει από το δημοσιευμένο τεχνικό του δελτίο ότι δεν αναμένεται συμβασιοποίηση πριν από το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Όλα αυτά για ένα εξαιρετικά κρίσιμο πρόγραμμα που αφορά τη δημιουργία ενός κέντρου επιχειρήσεων για την κυβερνοασφάλεια του ελληνικού Δημοσίου που αφέθηκε να περιέλθει σε ανεκδιήγητη κατάσταση στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL