, Δευτέρα
15 Απριλίου 2024

search icon search icon

Γιάννης Σγουρός: Ένας γυρολόγος της πολιτικής

Για να ξέρετε, με την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής ουδείς ασχολείται. Ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στη ΝΔ παρά τις εκδηλώσεις μνήμης για την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά που κάνει ο Σγουρός.

Και πώς να ασχοληθεί κάποιος όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο άνθρωπος ήταν αυτό που λέμε «ένα παιδί του κομματικού σωλήνα»που έκανε καριέρα σε κομματικές θέσεις της εποχής ΠΑΣΟΚ. Από τότε που ήταν δίπλα στο σύστημα Βενιζέλου και το 1996 διορίστηκεγενικός γραμματέας Αθλητισμού του υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και ως παράγοντας της Άρσης Βαρών και της Ολυμπιακής Επιτροπής κλπ. Και ως νομάρχης που εξελέγη αργότερα το 2002, δεν έχει να επιδείξει κάποιο σπουδαίο έργο.

Από το 2014, όταν έμεινε στο πολιτικό περιθώριο μετά την ήττα του στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θυμήθηκε σήμερα να επιστρέψει μπας και βρει κάποια κομματική στέγη. Πήγε στον Τσίπρα πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Αργότερα προσπάθησε να πλευρίσει τον Ανδρουλάκη και εκεί απέτυχε…διότι δεν λέει να συνειδητοποιήσει ότι πολιτικά είναι πλέον καμένο χαρτί…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.