, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η συμβουλή του Καντέρ στον Μητσοτάκη για τον Ερντογάν

O Τούρκος μπασκετμπολίστας, που έχει επικηρυχθεί από την κυβέρνηση Ερντογάν για 500.000 ευρώ, θέλησε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, να στείλει ένα μήνυμα προς την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Ελλάδας.

Όπως ανέφερε, ο Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε «βάρβαρο δικτάτορα», έχει σαφείς επιθετικές προθέσεις και η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει, όπως ανέφερε ο Ενές Καντέρ, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην είναι ήπιος απέναντι του».

Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές στην Τουρκία, ο άσος του μπάσκετ είπε πως με όσους Αμερικανούς αξιωματούχους συνομιλεί όλοι του μεταφέρουν την άποψη ότι «ο Ερντογάν θα κλέψει τις εκλογές».

Ερωτηθείς για την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την πατρίδα του και για την σχέση με την οικογένεια του, ο Ενές Καντέρ περιέγραψε ότι έχει 10 χρόνια να βρεθεί στην Τουρκία και κοντά σε συγγενείς και φίλους του.

Τόνισε ότι οι τουρκικές Αρχές με εντολή του Ερντογάν ασκούν ασφυκτική πίεση στα μέλη της οικογένειας του, με την οποία δεν έχει καμία σχέση, όπως είπε, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ανέφερε ότι ο πατέρας του φυλακίστηκε και ότι τα αδέλφια του δεν μπορούν να βρουν δουλειά, ενώ όλοι καλούνται να αποκηρύξουν τον Ενές Καντέρ και όσα λέει για να μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη στις επαφές τους με το Κράτος.

«Αν μπορούσα να πω κάτι στην μαμά μου, θα ήθελα να της πω ότι μου λείπει το νόστιμο σπιτικό φαγητό της. Δεν έχει σημασία αν τρως στα ακριβότερα εστιατόρια του κόσμου….» είπε ο Ενές Καντέρ, λέγοντας πως το φαγητό της μαμάς είναι το πιο γευστικό του κόσμου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.