Βαφτίστηκε ο μονάκριβος γιος των δύο δημοσιογράφων, Τάσου Ασλανίδη και Μάγδας Πετροπούλου, με το μυστήριο να πραγματοποιείται στο περιαστικό δάσος της Ευκαρπίας, στη δυτική Θεσσαλονίκη, παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων.
Το σκηνικό στη βάφτιση ήταν ιδιαίτερα λαμπερό, με πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και δημοσιογράφους να δίνουν το «παρών» και να μοιράζονται με τους γονείς τη χαρά για τον νεοφώτιστο. Το μυστήριο τελέστηκε με κάθε επισημότητα από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πόλη «πιάτο» από ψηλά, ήταν οι υφυπουργοί Κώστας Γκιουλέκας και Νίκος Παπαϊωάννου, οι βουλευτές Διαμαντής Γκολιδάκης, Δημήτρης Κούβελας, Θεόδωρος Καράογλου και Φάνης Παπάς, ο συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου και η πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Νέστορα.

Έντονο ήταν, φυσικά, και το «άρωμα» της Αυτοδιοίκησης καθώς ο Τάσος Ασλανίδης είναι αδελφός του δημάρχου Παύλου Μελά, Δημήτρη Ασλανίδη και η Μάγδα Πετροπούλου, υπεύθυνη για το Γραφείο Τύπου του δήμου.
Έτσι, εκτός από τον Δημήτρη Ασλανίδη είδαμε στο προαύλιο της εκκλησίας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη και πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, τους αντιπεριφερειάρχες Κώστα Γιουτίκα και Νίκο Τζόλλα, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του δήμου Παύλου Μελά.

Στη βάφτιση βρέθηκε και ο επιχειρηματίας Σταύρος Ανδρεάδης που ανέλαβε να «μεταμορφώσει» το σημείο σε περιαστικό δάσος Ευκαρπίας. Μάλιστα, λίγες ώρες νωρίτερα στον ίδιο χώρο είχαν πραγματοποιηθεί τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού και η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.
Πάνω απ’ όλα, όμως, η ημέρα ήταν αφιερωμένη στον μικρό Άγγελο. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα γερός, καλότυχος και να πορεύεται στη ζωή με υγεία, αγάπη και… πολλά χαμόγελα!




