Κίνδυνος για Βαρουφάκη
Ολοταχώς στον δρόμο που χάραξαν ο Πάνος Καμμένος και ο Βασίλης Λεβέντης, των οποίων οι κοινοβουλευτικές ομάδες διαλύθηκαν πριν ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική θητεία, ακολουθεί ο ΓιάνηςΒαρουφάκης.
Η κοινοβουλευτική του ομάδα φυλλοροεί. Αυτή τη στιγμή, το ΜέΡΑ25 έχει έξι βουλευτές και στην περίπτωση που αποχωρήσουν δύο ακόμη κοινοβουλευτικά στελέχη, τότε η κοινοβουλευτική ομάδα διαλύεται και χάνονται και τα προνόμια που υπάρχουν στις συνεδριάσεις και τις επιτροπές. Ανάλογη είναι η πτώση του ΜέΡΑ25 και στις δημοσκοπήσεις, καθώς φαίνεται να μην μπαίνει στη Βουλή.
Τι κοινό είχε ο Πάνος Καμμένος με τον ΓιάνηΒαρουφάκη; Ήταν και οι δύο στην ίδια κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο το asset του πρώην πρωθυπουργού δεν δείχνει να έχει διαφορετική μοίρα από τον συγκυβερνήτη του.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL