, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Κόντρα στελεχών για τον ΟΣΕ

Η κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ άναψε για τα καλά στη Θεσσαλονίκη, μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα κατα την επίσκεψή του στον σταθμό Τοπικού Χειρισμού 1 του ΟΣΕ της πόλης.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Ζήσης Ιωακείμοβιτς απάντησε μέσα από ανακοίνωση του στην κριτική του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την εικόνα στον σταθμό της πόλης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «επιλέγει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση για μια ακόμα φορά, εργαλειοποιώντας μια εθνική τραγωδία και υιοθετώντας μαζί με τον κ. Σπίρτζη το δόγμα πως “πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς”».

Χθες ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αμπατζάς πήρε τη σκυτάλη απαντώντας και  αυτός με τη σειρά του στον κ. Ιωακείμοβιτς επισημαίνοντας ότι «την ώρα που η ελληνική κοινωνία θρηνεί τους 57 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και οργίζεται για τις εγκληματικές παραλείψεις και ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.