, Σάββατο
04 Φεβρουαρίου 2023

Λαϊκίστικα ταξίματα Συριζαίων στους δανειολήπτες

Ως επιτομή του λαϊκισμούμπορεί να ερμηνευτείη συνάντηση που είχανχθες πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Αλ. Φλαμπουράρης, Ε. Αχτσιόγλου, Τ. Αλεξιάδης, Γ. Τσίπρας, Δ. Καλαματιανός) με εκπροσώπους της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου.

Οι άνθρωποι αυτοί, που το δάνειό τους έχει διπλασιαστεί, ακόμη και τριπλασιαστεί,με κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους, εισπράττουν κούφιες υποσχέσεις ενόψει εκλογών. Να θυμίσουμε στους κ.κ. βουλευτές πως την περίοδο που κυβερνούσανως «πρώτη φορά Αριστερά» και οι μισοί από αυτούςήταν υπουργοί, τότε «σφύριζαν κλέφτικα» για τα δάνεια με το ελβετικό φράγκο.

Ακόμη και εκείνη τη φοράπου ο βουλευτής της ΕΚ Γιώργος Καρράς είχε καταθέσει μια διακομματικήτροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, η κ. Παπανάτσιου που ήταν αρμόδια υφυπουργός για το ν/σ, το είχε κάνει αβαβά. Τώρα,όμως, που καίγονται γιατα 70.000 ψηφαλάκια,τούςτάζουν ακόμη και παπάδες.

Πρέπει να ξέρουν,όμως, ότι και το κουτόχορτο όπως και ο εμπαιγμός έχουν όρια. Και αυτό καλό είναι να το κάνουν και στα κυβερνητικάρετιρέ,γιατί δεν νομίζω να τους χαλάνε 100 χιλιάδες «μονοκούκια» στη κάλπη!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL