, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

Λατινοπούλου για Κασσελάκη: «Βοηθάει ότι είναι ανοιχτά δηλωμένος γκέι» (Video)

Τη θέση της για τους δύο φιναλίστ των εσωκαμματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, ανέπτυξε σε βίντεο η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ττο βίντεο που ξεκινά με τη φράση «το φαινόμενο Κασσελάκης ή ο θρίαμβος της αερολογίας και της πολιτικής;» η κ. Λατινοπούλου «υπερασπίζεται» τη θεωρία περί «φυτευτού» από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο χαρακτηρίζει «ένα χθεσινό τίποτα, ένα κενό πουκάμισο».

«Είναι δημιούργημα των social media όπως αφελώς υποστηρίζεται; Απλά γελάω» προσθέτει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σύμφωνα με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει την στηριξη πολλών και ισχυρών παραγόντων από τον Τσίπρα – που όλοι καταλαβαίνουμε γιατί έμεινε έναν μήνα στην Αμερική – μέχρι όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

«Μην ξεχάσουμε το εξαιρετικό επικοινωναικό επιτελείο που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Βοηθάει οτι είναι νέος, ανοιχτά δηλωμένος γκει, με εμφάνιση που θυμίζει ροκ σταρ, έναν υπέροχο σκύλο το τέλειο πακέτο για τη δύναμη της εικόνας. Βάλτε πως έχει μείνει Αμερική και δένει το γλυκό» συμπληρώνει για τον νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικων εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την κυρία Λατινοπούλου πρόκειται για το «τέλειο εσωκομματικό έγκλημα σε βάρος της κυρίας Αχτσιόγλου» για την οποία λέει ότι «διαφωνώ κάθετα και οριζόντια πολτικά ομως είναι μια γυναίκα που σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη έχει πολιτικό λόγο, όσμωση με την πολιτική και συμμετοχή στα κοινά πάνω από μια 10ετια».

«Δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της. Για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα με εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μεσο όρο και αυτό στην ελλάδα είναι ντεζαβαντάζ» προσθέτει για την Έφη Αχτσιόγλου η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ