, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Με Αποστολάκη και Λινού το Επικρατείας

Οι εκλογικές λίστες είναι σχεδόν έτοιμες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι υποψήφιοι, προκειμένου να αρχίσει το κυνήγι της ψήφου.

Ηχηρά ονόματα ακούγονται στην Κουμουνδούρου για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με αυτά του ναυάρχου ε.α. και πρώην υπουργού Βαγγέλη Αποστολάκη και της καθηγήτριας επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού να είναι στην κορυφή. Από εκεί και πέρα δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του καθηγητή του ΠΑΠΕΙ, Νικόλαου Φαραντούρη, συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα σε ζητήματα ενέργειας, οι μετοχές του οποίου έχουν ανέβει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Αυτό που μένει να διευθετηθεί, είτε αρνητικά είτε θετικά, αφορά στην υποψηφιότητα του καθηγητή Γρηγόρη Γεροτζιάφα, προβεβλημένου επιστήμονα λόγω κορονοϊού και ισχυρού χαρτιού για την Κουμουνδούρου.

Μαθαίνω, ωστόσο, πως μέχρι τώρα ο κ. Γεροτζιάφαςέχει διαμηνύσει πως δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, αλλά μόνο σε μία προοδευτική κυβέρνηση από θέση ευθύνης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.