, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Νέες απειλές Πολάκη: «Φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός και φίλος του Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε πλήρως τις άγριες διαθέσεις και τα αισθήματα ρεβανσισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη ότι «θα επαναφέρουμε τη δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο», «μάχη» έδωσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης μέσω αναρτήσεών τους στα social media.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να διευκρινίσει την Κυριακή ότι «με το “καλό” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα επιστρέψουν οικειοθελώς στο Δημόσιο τα κλεμμένα θα πάνε φυλακή με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου. Με το “άγριο” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα παρεμποδίσουν την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και την κάθαρση θα μπουν (και θα μείνουν στη) φυλακή μέχρι να… σβήσει ο ήλιος!».

Απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εξέφρασε «δικαιολογημένες ανησυχίες» σε ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε: «Θα έχεις τ’ άντερα να υπερψηφίσεις αυτήν τη θεσμική αλλαγή;». Ο υπουργός Ανάπτυξης παρέθεσε την παραπάνω ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και σχολίασε: «Εδώ μία “ψύχραιμη” φωνή από την αντιπολίτευση εξηγεί πως αν κερδίσουν τις εκλογές, θα χρησιμοποιήσουν τη δικαιοσύνη για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους… Και μετά αναρωτιέστε πώς έστησαν τη σκευωρία Novartis».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL