, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο Αλ. Τσίπρας χτίζει ξανά το πολιτικό του προφίλ αλά γαλλικά

Το πολιτικό του προφίλ, μετά από μια σειρά από στραπάτσα, με τελευταίο εκείνο της επιστολής στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί να ξαναχτίσει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τραβήχτηκε σε πτήση της Aegean από Παρίσι προς Αθήνα δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επέστρεφε από συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, να διαβάζει κάποια έγγραφα με τίτλο «Rebranding-Alexis Tsipras», ενώ το έγγραφο έχει ημερομηνία Μάρτιος 2024.

Ο πρώην πρωθυπουργός ταξίδεψε στην οικονομική θέση ντυμένος casual, με τζιν παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι. Τα έγγραφα που μελετούσε προέρχονταν από μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες, τη γαλλική Publicis Communications. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει έδρα το Παρίσι και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία σε όλο τον κόσμο -δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες- στην παροχή συμβουλών για επικοινωνία και μάρκετινγκ σε φυσικά πρόσωπα αλλά και σε μεγάλες πολυεθνικές και στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της τεχνογνωσία και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτύσσουν και να ενδυναμώσουν το επικοινωνιακό τους προφίλ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται μια μικρή βοήθεια για να χτίσει και πάλι το πολιτικό του προφίλ που έχει υποστεί ισχυρό τσαλάκωμα. Βεβαίως, αυτό αποδεικνύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει «αποσυρθεί» από την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά αντίθετα εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο θα επανέλθει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.