, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Ο «ανήξερος» κ. Κανάκης

Και ξαφνικά ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται τιμητής των πάντων και κουνάει το δάχτυλο αντιπολιτευτικά σε κανάλια και δημοσιογράφους και από διασκεδαστής το παίζει opinion leader! Ποιος; Ο Κανάκης, ο κολλητός του Στάθη Παναγιωτόπουλου που δεν ήξερε τίποτα για τη δράση του φίλου του…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας «φίδι» τον Δ. Οικονόμου και κατηγορώντας τον για αντισυναδελφικότητα. Το απόγευμα της Τρίτης ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε την έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Θάνος Πλεύρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, καθώς και τη στάση του παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου. Σχολιάζοντας τη φράση του Δ. Οικονόμου «τα ανεξάρτητα κανάλια δεν σας αρέσουν», ο αδάμαντας ηθικής Αντώνης Κανάκης σχολίασε: «Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το πού έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτήν τη χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια».

Ποιος; Ο ανήξερος Κανάκης που ο κολλητός του είχε εμπλακεί σε revenge porn και σε παλαιότερες εκπομπές χαζογελούσαν μεταξύ τους παίζοντας στο prime time sex tapes και ερωτικά βιντεάκια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL