, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ο Χατζηγιάννης και το… Κυπριακό

Αλλάζουν οι εποχές, αλλά ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο τραγουδιστής θα έκανε και πολιτικές παρεμβάσεις στα socialmedia, αυτό δεν το περίμενα…

Με εξέπληξε θετικά θα έλεγα… Ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει μια πολιτική παρέμβαση για λύση του… Κυπριακού με την ευκαιρία της ανακάλυψης κοιτάσματος φυσικού αερίου στο οικόπεδο 6, αλλά και παρέμβαση για τις προεδρικές εκλογές στη Μεγαλόνησο.

Σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει: «Μια εν δυνάμει ευκαιρία για τη λύση του Κυπριακού. Επιτρέψτε μου μια μικρή αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ιδιαίτερη πατρίδα μου Κύπρο. Μετά την τελευταία ανακάλυψη των Eni-Total στο κοίτασμα Cronos 1, με την Κύπρο να αποκτά δυνητική ενεργειακή ισχύ 12-15 δισ. κυβικά πόδια, οι εκλογές αποκτούν άλλη διάσταση.

Χρειάζεται άρτια διαχείριση του ορυκτού πλούτου, που αναδεικνύεται στο ισχυρό όπλο της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνάρτηση με μια σύγχρονη διακυβέρνηση από νέους τεχνοκράτες υπό μια εμπνευσμένη καθοδήγηση», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.