, Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

Ο φλογερός έρως της κυρίας… εφοπλιστού

Έχει βουίξει η κοσμική κοινωνία των Αθηνών και των ΗΠΑ ότι μια γνωστή κυρία… εφοπλιστού λιώνει από έρωτα για μικρότερό της άνδρα! Με πήρε ένας φίλος επί του κοσμικού ρεπορτάζ και άρχισε να μου λέει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον θυελλώδη έρωτα της… καραβοκύρισσας.

Εντάξει λέω, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Άλλωστε ο έρωτας δεν κοιτάζει χρόνια… «Ναι αλλά ο νεαρός την έχει δαγκώσει σε τέτοιο σημείο που η οικονομική της κατάρρευση είναι θέμα χρόνου», μου απαντά ο πληροφοριοδότης μου και συνεχίζει:

«Έχουν χτίσει την ερωτική τους φωλιά στο Αμέρικα και μέχρι τώρα ο αλλοδαπός νεαρός έχει ξαφρίσει από την ώριμη κυρία πάνω από 15 μύρια! Ταξίδια σε κοσμοπολίτικους προορισμούς σε όλη την υφήλιο, χλιδάτες διακοπές σε κότερα, πανάκριβα δώρα…». Από δίπλα της έχουν πέσει φίλοι και συγγενείς και προσπαθούν να τη συνετίσουν. Αδίκως. Την έχει τυφλώσει ο έρως. Μου είπαν μάλιστα ότι γνωστή δημοσιογράφος, φίλη της κυρίας εφοπλιστού, προσπαθεί να τη συγκρατήσει για να μην ξεπουλήσει και τα ακίνητα του συζύγου της! Τίποτα. Δεν θα αφήσει ούτε τα πορτοπαράθυρα μου λένε. Θα τα σκοτώσει όλα για το τεκνό!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL