, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ο Κανάκης και ο αντικειμενικός καθηγητής…

Θέλησε ο τηλεδιασκεδαστής Αντώνης Κανάκης να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου ότι δεν κάνει φτηνή προπαγάνδα και δενείναι ένα ακόμη υποχείριο του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε έναν επίκουρο καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, ονόματι Ανδρέα Τάκη, στο πλατό της εκπομπής του για να μας αναλύσει γιατί εκτός από πολιτικές οι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν και ποινικές ευθύνες για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Μόνο που έψαξα το όνομά του διότι κατάλαβα ότι «κάτι βρομάει» και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο συντονιστής ενός πάνελ με συνταγματολόγους φίλα προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου είχε πάει και ο Βαγγέλης Βενιζέλος -και είχε γίνει σούσουρο-με θέμα «Μένουμε Ευρώπη;- Υποκλοπές, δικαιώματακαι κράτος δικαίου».

Το έψαξα ακόμη περισσότερο και είδα ότι ο τύπος αρθρογραφεί στην «Αυγή» και ότι επί Αριστείδη Μπαλτά είχε διοριστεί πρόεδρος του ΔΣ του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης.Εντάξει, Κανάκη, μας έπεισες για την αντικειμενικότητά σου. Φτάνει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.