, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Οι αιχμές Κυρανάκη για τα πανεπιστήμια

Κριτική στην κυβέρνηση για την εικόνα σε φοιτητικές εστίες και πανεπιστήμια, μετά και τα τελευταία γεγονότα στην Πολυτεχνειούπολη, άσκησε ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Ειδικότερα, ο κ. Κυρανάκηςάφησε αιχμές που επί τριάμισι χρόνια δεν έχειπροχωρήσει το θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας και παράλληλαυπογράμμισε:«Θα εφαρμόσουν επιτέλους το υπουργείο Παιδείας και ταπανεπιστημιακά ιδρύματα τους βασικούς κανόνες που έχει ψηφίσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο;Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν μας φταίει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ για την άθλια εικόνα παρακμής σε φοιτητικές εστίες και πανεπιστήμια.

Αυτοί κυβέρνησαν, απέτυχαν και ένας από τους λόγους που ο κόσμος τούς έστειλε σπίτι τους είναι και τα πανεπιστήμια, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή, αυτοδύναμη, ξεκάθαρη εντολή να βάλει τάξη»,σχολίασε ο κ. Κυρανάκης.

«Είμαστε τριάμισι χρόνια κυβέρνηση και συζητάμε ακόμη τα ίδια πράγματα. Οι βουλευτές ψηφίζουμε νόμους για τα πανεπιστήμια ξανά και ξανά, οι οποίοι δεν εφαρμόζονται στην πράξη», τόνισε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL