fbpx

, Πέμπτη
23 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Οι πρόνοιες Θεοδωρικάκου για τα σχολεία

«Καλή σχολική χρονιά με ασφάλεια για όλους τους μαθητές», ευχήθηκε χθες μέσω των socialmedia o υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ευχή του όμως δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Στα σχολεία πριν από τον αγιασμό μοιράστηκε από αστυνομικούςενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια, το bullying, τους κινδύνους στο διαδίκτυο κ.ά. και με εντολή του ξεκίνησαν οι έλεγχοι της Τροχαίας στα σχολικά λεωφορεία.

Μάλιστα, σε 1.711 περιπτώσεις σε όλη τη χώρα βεβαιώθηκαν 179 παραβάσεις. Και αν ορισμένοι νομίζουν ότι οι έλεγχοι περιορίστηκαν μόνο στην πρώτη μέρα, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

«Με τηνασφάλεια των μαθητών δεν έχει δικαίωμα κανείς να παίζει», τόνιζε σε συνεργάτες του ο υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι η δράση της αστυνομίας θα είναι διαρκής και οι παραβάτες θα τιμωρούνται.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.